Don't Miss
Home / Tag Archives: девојка

Tag Archives: девојка

Тинејџер ја претепал поранешната девојка

Триесет и седумгодишна битолчанка вчера во полициска станица пријавила дека истиот ден нејзината малолетна ќерка била претепана од поранешното момче. Осумнаесетгодишниот А.К. насилно ја однел во неговиот дом, ја затворил во една од собите на куќата, каде физички ја нападнал ...

Read More »

Млада прилепчанка која работела на крузер исчезна на Крит

Родителите на 23-годишната Дениса Марковска веќе четири дена немаа никаква вест за нивната ќерка која исчезнала кога луксузниот крузер каде работела застанал на пристаниште во Крит. Родителите упорно бараат информација за девојката, но за тоа каде е и што се ...

Read More »