Home / Tag Archives: дезинформации

Tag Archives: дезинформации

Талески: Во Општина Битола нема криминал

Веднаш по прес-конференцијата на специјалната јавна обвинителка, Фатиме Фетаи, по повод почетокот на  истражната постапка за случајот “Транспортер“, прес-конференција одржа градоначалникот Владимир Талески, кој  отворањето на случајот за него и за другите инволвирани во оваа афера ги слушна на патот ...

Read More »

СДСМ постојано го руши РЕК “Битола“

Во врска со изнесените наводи на денешната прес- конференција на пратеникот  на СДСМ, Васко Ковачевски со реакција се јави АД ЕЛЕМ. -СДСМ во обид политички да поентира долго време најавува колапс  на РЕК “Битола” што никако да се случи, а ...

Read More »