Home / Tag Archives: џезери

Tag Archives: џезери

Насталгично музичко патување во Карпош

Прекрасните звуци на сентименталната џез музика ноќеска се „прошетаа“ низ платото на Т.Ц „Лептокарија“, исполнувајќи го просторот со романтичен спокој.  Во рамките на тринаесеттата вечер од „Културното лето Карпош-2017“, со својот бравурозен настап се претставија музичките виртуози „Мартин Ѓаконовски Трио“, ...

Read More »