Don't Miss
Home / Tag Archives: Џим

Tag Archives: Џим

Убиен битолчанец во Австралија

Тепачката која завршила фатално по животот на 31-годишниот Македонецот се случила пред македонскиот ресторан “Корзо Грил” во сопственост на Џим и Јасмина Рибаровски. Според медиумите, несреќниот настан се случил во раните утрински часови во саботата изутрина откако една непоканета група ...

Read More »