Home / Tag Archives: Џо

Tag Archives: Џо

Политички говори за државниот празник Илинден

И покрај тоа што говорниците од Семакедонската 46  иселеничка средба  во Трново, кај Битола, во дворот на црквата Св.Богородица, повикаа на семакедонско помирување и единство на македонскиот народ, како и на обединување на македонските политички партии,ВМРО ДПМНЕ и СДСМ,  кога ...

Read More »