Home / Tag Archives: дијабетис

Tag Archives: дијабетис

Лукашенко:Во Белорусија никој нема да умре од коронавирусот

Никој нема да умре од коронавирус во Белорусија, рече претседателот Александар Лукашенко, кој одбива да се воведат построги мерки во оваа држава, иако 2.919 луѓе се заразени, а досега 29 починале. -Веќе пронајдовме комбинација на лекови за да се спасат ...

Read More »

Во Србија уште две жртви од коронавирусот

Во текот на ноќта во Србија починаa уште двајца пациенти кај кои е потврден Ковид-19. Станува збор за К. С. (80), кој бил хоспитализиран на Клиниката за инфективни болести, а претходно страдал од кардиомиопатија, хипертензија, хронично белодробно заболување и дијабетес.. ...

Read More »