Home / Tag Archives: Диво Насеље

Tag Archives: Диво Насеље

Обвинетите од Диво Насеље сакале само да заплашат?

Јавното Обвинителство ги имаше завршните зборови за случајот „Диво Насеље“. По презентирањето на доказите, Обвинителството рече дека сите обвинети се виновни за тероризам, а според обвинителот Наум Пановски, цел на обвинетите било да го заплашат народот. -Врз основа на вербалните ...

Read More »

Обвинет најави откривање вистината за Диво Насеље

Бајрам Елшани, еден од обвинетите во судската постапка за случајот Диво Насеље во судница стана и пред сите присутни и се обрати на судијката дека, како што рече, се ќе биде, и тој ќе ја открие целата вистина за случајот ...

Read More »