Home / Tag Archives: Дневник

Tag Archives: Дневник

Наградата „Менде Петковски“ за Менде Младеновски, дописник на весникот „Нова Македонија”

Менде Младеновски, дописник на весникот „Нова Македонија” од Битола, е добитник на наградата за дописник на годината „Менде Петковски”, која секоја година ја доделува весникот „Дневник”. Ова значајно признание, кое се доделува во спомен на прерано починатиот дописник на „Дневник” ...

Read More »