Home / Tag Archives: дневнк

Tag Archives: дневнк

1 ТВ заминува во историјата

Вчера на 24.07.2019, можеби беше и последниот Дневник кој го гледавте на 1ТВ, соопшти екипата на телевизија 1ТВ. Целото соопштение Ви го пренесуваме во целост. „Најголемиот удар кој новинарството може да го доживее е згаснување на еден медиум. Згаснување на ...

Read More »