Don't Miss
Home / Tag Archives: Дно

Tag Archives: Дно

ДНО

Со објавувањето на новите снимки од тоа како Орце Камчев го поткупува Боки 13 за да добие слобода во предмет “ Империја “ се гледа дното на кое се наоѓа државата. Ова е дно од кое тешко ќе се извлече ...

Read More »