Don't Miss
Home / Tag Archives: добар

Tag Archives: добар

МКЦ-Битола директно и активно ги вклучува волонтерите за правење на добро во локалната заедница

Младинскиот културен центар од Битола организираше креативна работилница за изработка на мурал во битолското основно училиште „Д-р Трифун Пановски“ по повод Меѓународниот ден на волонтерската и хуманитарната работа. Волонтерите беа вклучени во подготовка и цртање на ѕидовите во училишниот двор ...

Read More »