Don't Miss
Home / Tag Archives: долари

Tag Archives: долари

По 1.200 долари за секој полнолетен американец

Во настојувањето да ги намали последиците од економската криза која ги зафати американците од пандемијата, претседателот на САД, Доналд Трамп донесе одлука на секој полнолетен амареиканец да му додели по 1.200 долари. Според инфорамциите кои ни ги испратија наши читатели ...

Read More »