Home / Tag Archives: Долно Српци

Tag Archives: Долно Српци

Пуштено во употреба новоизграденото училиште во Долно Српци

Заменик- министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска го пушти во употреба новоизграденото основно училиште „Кочо Рацин” во селото Долно Српци, општина Могила, кое пред една година беше опожарено и неупотребливо за редовна настава на учениците. Целосна бнова на ...

Read More »