Home / Tag Archives: Дона

Tag Archives: Дона

Дона Петрова, избрана за претседател(ка) на УКЛО

Дона Петрова, редовен студент на Правниот факултетот, е избрана за лидер на студентите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола. Таа истакна дека со членовите на раководството на УСС и студентите на УКЛО ќе се реализира програма за работа што ...

Read More »