Don't Miss
Home / Tag Archives: донација. Шведска

Tag Archives: донација. Шведска

Донација на Здружението „Од рака на рака“ од Шведска за Клиничката болница во Битола

Повеќегодишните соработници на Општина Битола, семејството Русенгрен од Шведска, преку нивното Здружение „Од рака на рака“ (Hand Till Hand), во соработка со непрофитабилната организација „Macedonia Schools proje“ од САД, чиј претседател е македонски иселеник, Блажо Миташев и со техничка поддршка ...

Read More »