Home / Tag Archives: доцна

Tag Archives: доцна

Договорени директорите во јавните претпријатија

Доцна синока кадровската комисија на СДСМ ги утврди кандидатите з адиректори на јавите претпријатија. Договорени се кадровските смени во ЈП Комуналец, Водовод, Нискоградба, за договарање останале  директорите на ЈП Пазари, ЈП Жабени, како и на неколку училишта. Синока бил утврден ...

Read More »