Home / Tag Archives: дождови

Tag Archives: дождови

Над 5.000 хектари пливаат во вода во Могилско

Могила и неколку околни села, Вашарејца, Чарлија и Радобор, повторно пливаат во вода. Според некои процени, по најновите обилни дождови и снегот што паѓаше во изминатите два дена, во Могилско под вода се најдоа над 5.000 хектари плодна земјоделска површина. ...

Read More »