Don't Miss
Home / Tag Archives: дресови

Tag Archives: дресови

Ултиматум на “Чкембарите“: Или дома со зелено бели дресови или бојкот

Навивачката група “Члембари “ кои присутвуаа на денешната седница на Советот ја поддржаа Понудата на Еурофарм, но притоа поставија еден ултиматум. Или новата екипа Еурофарм Пелистер натпреварите во Битола ке ги игра во зелено бели дресови или ке с е ...

Read More »