Don't Miss
Home / Tag Archives: Душко Илиевски

Tag Archives: Душко Илиевски

Душко Илиевски, млекарот му сврте грб на Зоран Заев

Со оглед на тоа што се чувствувам изневерен и изигран, бидејќи раководството на партијата и лидерот на СДСМ Зоран Заев одбиваат да ми ги платат  казните за прекршочните пресуди кои ги добив за протестите против Груевски и Владата, а кои ...

Read More »

Продолжи судењето на Душко Илиевски против Република Македонија

Денеска во Основниот суд во Битола продолжи судскиот процес на Душко Илиевски, фармерот, неговиот татко Томе и братот Цане против државата Република Македонија, во кој тие бараат оштетата за претрпена материјална и нематеријална штета во висина од 5 милиони денари. ...

Read More »