Home / Tag Archives: двор

Tag Archives: двор

Ново хортикултурно уредување во дворот на градинката „Мајски цвет“

Општина Битола, детската градинка „Мајски цвет“ и јавното претпријатие „Комуналец“, активно се вклучија во еко – проектот на dm ДРОГЕРИЕ МАРКЕТ „ПОШУМУВАМЕ ЗАЕДНО ЗА ПОЗЕЛЕНО УТРЕ“. Со помош на дечињата и вработените од градинката „Мајски цвет“ од Битола и вработените ...

Read More »

Ќе се гради крст во манастирот “Рожденство на Пресвета Богородица“ во Новаци

Новачкиот манастир “Рожденство на Пресвета Богородица“ кој важи за еден од најубавите и единствен по местоположбата наскоро ќе добие голем крст кој ќе биде изграден на самиот влез од лева страна. Покрај крстот ќе биде спроведено и професионално осветлување а ...

Read More »