Home / Tag Archives: е повод

Tag Archives: е повод

Апелација се смилува:Мијалков од Шутка во домашен притвор

Мијалков набрзо ќе излезе од истражниот затвор „Скопје“ и ќе оди во домашен притвор. Ова следува по денешната одлука на Апелацискиот суд, кој реши да ја прифати жалбата на Мијалков и да му ја укине мерката притвор. -По повод жалбата ...

Read More »