Don't Miss
Home / Tag Archives: единствени.ВМРО ДПМНЕ

Tag Archives: единствени.ВМРО ДПМНЕ

ВМРО ДПМНЕ не смее да се (ис)плаши

Подготвен сум  на секојдневни лажни вести за мене, лажни обвиненија, но и ВМРО ДПМНЕ не смее да се плаши, барам од вас да верувате. Ги следам повиците за виетнамско сценарио, улични борби, паравојски и што уште не, тоа е се ...

Read More »