Home / Tag Archives: едукативен

Tag Archives: едукативен

Извлечени добитниците од наградната игра “Авантурите на Битолското чупе“

Викендов донесе среќа на многумина кои учествуваа во наградната игра на Бимилк, „Авантурите на Битолското чупе”. Во Детскиот парк во Битола, Битолското чупе ги извлече  среќните добитници од големата наградна игра, а најсреќен од нив беше добитникот на главната награда, ...

Read More »

Тргна “Едукативниот автобус’’ од Општина Карпош

Во рамките на активностите  за унапредување на безбедноста на децата во сообраќајот, преку проектот ,, Едукативен автобус’’ , денеска,  учениците од ООУ ,, Братство’’ тргнаа   во сообраќајна обиколка низ улиците на Скопје. Целта на проектот е запознавање на децата со ...

Read More »