Don't Miss
Home / Tag Archives: ЕИП

Tag Archives: ЕИП

Алфите расформирани

Владата на денеска одржаната седница, на предлог на МВР, ја усвои измената на уредбата за униформата и ознаките на униформата на полицијата заради усогласување со новата организациска структура во Секторот за внатрешни работи Скопје, според која на местото на досегашните ...

Read More »