Home / Tag Archives: еколошки

Tag Archives: еколошки

Еколошки акции во 4 основни училишта

Четири битолски основни училишта ја јакнат свеста за заштита на животната средина, преку одбележување на Envirate Week, во соработка со Општина Битола и јавното претпријатие „Комуналец“. Така, денес во дворот на ОУ „Св.Климент Охридски“ во Битола, децатаод училиштето засадуваа садници ...

Read More »