Home / Tag Archives: економска

Tag Archives: економска

Нови инвестициски можности и збратимување на зоните „Жабени“ од Битола и „Тире“ од Турција

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски и Претседателот на Индустриската зона „Тире“ и потпретседател на Стопанската комора на Измир, Метин Акташ, потпишаа протокол за соработка помеѓу зоните „Жабени“ и „Тире“ . Ваквата соработка значи зајакнување на деловните односи помеѓу зоните, ...

Read More »