Don't Miss
Home / Tag Archives: Економско училиште

Tag Archives: Економско училиште

Средното економско училиште „Јане Сандански“ го одбележува патрониот празник

Со нови инвестиции и нова опрема се подобруваат условите за учениците во Средното економско училиште „Јане Сандански“ во Битола. Во изминатите шест месеци реализирани се повеќе проекти во насока на обезбедување безбедна, стимулативна и продуктивна работна атмосфера во училиштето. Набавена ...

Read More »