Home / Tag Archives: екс-градоначалник

Tag Archives: екс-градоначалник

Градоначалникот на Општина Новаци со отчет за сработеното

Градоначалникот на Општина Новаци, Лазар Котевски, пред јавноста даде отчет за сработеното и реализираното во текот на минатата 2014 година. Годината која измина беше во знакот на големи инфраструктурние зафати односно асфалтирање на неколку регионални и локални патни правци и ...

Read More »

Екс градоначалникот Велевски дециден: Јас немам садено тутун на црно

Во врска со денешните  обвинувања на потпретседателот на СДСМ, Александар Кирацовски дека поранешниот градоначалник на Могила, Славко Велевски садел тутун тип “Вирџинија“ на црно, со реакција во јавноста  се јави Велевски. Тој вели  дека е точно оти нивите за кои ...

Read More »

Дали екс-градоначалникот на Могила произведува тутун на црно?

Потпретседателот на СДСМ, Александар Кирацовски кој пред два-три дена излезе во јавноста со информации дека во ниви во близина на Општина Могила, се произведува на црно тутун од типот “Вирџинија“, денеска во јавноста излезе со нови моменти за оваа тутунска ...

Read More »