Don't Miss
Home / Tag Archives: експерт

Tag Archives: експерт

ЗНМ за реформи во медиумиете

Здружението на новинари на Македонија и европскиот експерт Питер Ванхојте денеска се сретнаа со Претседателот на Собранието, Талат Џафери, со кого разговараa за идните приоритетни реформи во медиумите и за важната улога на Собранието во нивното спроведување. Експертот Ванхојте истакна ...

Read More »

Еднодневен семинар за лична заштита од меѓународниот експерт за боречки вештини Златко Неделковски

Во неделата на 15-ти март 2015 година во Битола се одржа еднодневниот семинар за “Лична заштита”, прв од ваков тип во Република Македонија. Организатор на семинарот беше меѓународниот експерт за боречки вештини и самоодбрана Златко Неделковски. Семинарот под мотото: “Едуцирај ...

Read More »