Home / Tag Archives: Ел Чека

Tag Archives: Ел Чека

Ел Чека со нови “ бомби“

На фејсбук продолжува „експлозијата на бомби“, односно корисникот Ел Чека веќе неколку дена на социјалната мрежа објавува нелегално прислушувани материјали во кои главни соговорници се функционери од ДУИ. Само утринава, Ел Чека има објавено десетина бомби, а најавува и дека ...

Read More »