Home / Tag Archives: Емилија Костурски

Tag Archives: Емилија Костурски

Битолчани ќе имаат достоинствен живот

Во денешното општество, сите граѓани имаат право да живеат со своите семејства, да посетуваат редовно училиште, да се вработат и да имаат шанса за исполнет и самостоен живот. Меѓу нив спаѓаат и лицата со телесна инвалидност, слепите лица, глувите лица, ...

Read More »