Don't Miss
Home / Tag Archives: енергетска

Tag Archives: енергетска

Паричен поврат на првите пет “енергетски“ инвеститори во Карпош

Во периодот од 2012 до 2014 во општина Карпош се изградени 244 енергетско ефикасни објекти. Од нив 117  се од А и Б класа, што значи дека трошат помалку од 50 киловатчасови енергија на квадратен метар, а од нив 68 ...

Read More »