Don't Miss
Home / Tag Archives: епицентар

Tag Archives: епицентар

Земјотрес го стреси Скопје

Земјотрес со интензитет од 3 степени е регистриран денеска во 12 часот и 44 минути во скопското епицентрално подрачје, информира Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје.Епицентар на земјотресот се наоѓа на 5 километри западно од централното подрачје на град ...

Read More »