Don't Miss
Home / Tag Archives: Еснаф

Tag Archives: Еснаф

“Поинаку “ за поинаков развој на туризмот во Битола

Претставници на независната кандидатска листа за советници во Советот на Општина Битола со носителот Габриела Илиевска, вчера остварија средба со Здружението за угостителство и туризам „Клуб Енаф“-Битола. Средбата беше на барање на членовите на Здружението, кои освен за проблемите од ...

Read More »

Наташа Петровска оствари средба со Здружението „Еснаф”

Kандидатката за градоначалничка на Битола од СДСМ  Наташа Петровска денеска оствари средба  со Здружението „Еснаф” во кое членуваат угостителите од нашиот град. -Она што можев да го забележам дека имаме низа на властени проблеми кои што најмногу се појавиле заради ...

Read More »