Home / Tag Archives: евр

Tag Archives: евр

Демагошка пандемија

                                       Пандемијата со корона вирусот  која го падна светот на колена и која буквално, без  никаква пресуда го стави човештвото во “домашен притвор” колку и да ја мразиме за загубите што ни ги нанесе, ни ги отвори очите за ...

Read More »