Don't Miss
Home / Tag Archives: Евротинк

Tag Archives: Евротинк

Истражување на Евротинк: Сервисните информации за личните документи МВР недоволно ги пласираше до јавноста

-Сервисните информации во изминатиот период Министерството за внатрешни работи требаше со поголем интензитет, со одредена динамика и одредена структура и во континуитет да ги пласира до граѓаните за да ги обноват личните документи, патните исправи- рече Александар Стојановски, истражувач и ...

Read More »