Don't Miss
Home / Tag Archives: Фарма

Tag Archives: Фарма

Телевизиите како “пералници на пари”

                               Деновиве медиумскиот “магнат”, за каков во последно време ни беше промовиран, контраверзниот  Бојан Јовановски, познат како “ Боки 13”, човекот кој кога сака(ше) беше машко, кога сакаше женско, кој со години  ја замајуваше не само македонската јавност, ...

Read More »