Home / Tag Archives: фармери

Tag Archives: фармери

Средба на фармерите со раководството на Би Милк

Во рамките на активностите за унапредување на соработката со своите партнери, Млекара АД Битола организираше наменска панел-дискусија со своите најголеми фармери-кооперанти, со цел информирање за промените во законската регулатива и пренесување на позитивни искуства од земјите со напредно фармерско производство. ...

Read More »