Home / Tag Archives: Фероинвест

Tag Archives: Фероинвест

Анѓушев не гледа конфликт на интереси во случајот “Фероинвест“

Вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев, не е управител на фирмата „Фероинвест“ која дала понуда на тендерот на ЕЛЕМ за набавка на гумени транспортни ленти за потребите на РЕК Битола. Па затоа Анѓушев смета дека не е спорно и дека ...

Read More »