Home / Tag Archives: Фестивал на монодрамата

Tag Archives: Фестивал на монодрамата

Актери и организаторите на Фестивалот на монодрамата на прием кај градоначалникот Коњановски

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, беше домаќин на средбата со претставници на делегациите и организаторите на 25 издание на Интернационалниот фестивал на монодрамата, кој деновиве се одржува во Битола. На средбата, тој истакна дека е голема гордост градот Битола ...

Read More »