Home / Tag Archives: Филипчем нерки

Tag Archives: Филипчем нерки

Од следната недела олабавување на рестриктивните мерки

Следната недела ќе почнат подготовки за олабавување на мерките за рестрикции на движењето и враќање на животот во нормала, извести денес министерот за здравство, Венко Филипче. Фазата во која се наоѓаме, со најголеми рестрикции на движењето, ќе се искористи за ...

Read More »