Don't Miss
Home / Tag Archives: филмаџии

Tag Archives: филмаџии

Фестивалот „Браќа Манаки“ во Кан привлекува внимание со проектот „Објективи низ времето“

Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ – Битола на големо го привлекува вниманието на меѓународната филмска професионална јавност, за време на одржувањето на Филмскиот фестивал во Кан. Проектот „Lens thru time“ („Објективи низ времето“), подготвен од Агенцијата за филм ...

Read More »