Home / Tag Archives: Фолтин

Tag Archives: Фолтин

Концертна промоција на најновиот албум на “Фолтин“

“Пијан славеј“  е албум кој треба да се доживее Синоќа, во преполнетата голема сала на Центарот за култура во Битола, битолската група “Фолтин“  го одржа својот промотивен концерт пред публиката и го претстави нај новиот албум „Пијан славеј“. Уникатна и ...

Read More »