Home / Tag Archives: Гаѓање

Tag Archives: Гаѓање

СВР Битола:Боево гаѓање на “Билбил камен“

Ве известуваме дека на 28.09.2017 година (четврток) во временскиот интервал од 07.00 -16.00 часот на место викано” Билбил камен “- Битола, и во атарот на с.Ергела- Новаци, ќе се реализира боево гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  ...

Read More »

Гаѓање со огнено оружје

Четврток, на 14.09.2017 година  во временскиот интервал од 07.00 -15.00 часот на местото викано” Билбил камен “- Битола, ќе се реализира  гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  активниот состав на ПС ОН Ресен. За таа цел  се  ...

Read More »