Don't Miss
Home / Tag Archives: Георгиев

Tag Archives: Георгиев

МЗ Даме Груев приоритет на новата локална власт

Денеска се наоѓаме на ул. „Даме Груев“која е само уште една потврда за недомаќинското работење на ДПМНЕ. Цели 3 мандати, Талески воопшто не водеше сметка за ниту една споредна улица, а и оние главните, на кои нешто се работеше, веќе ...

Read More »