Home / Tag Archives: Гермијан

Tag Archives: Гермијан

Се реновира училиштето во село Гермијан

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска во селото  Гермијан  оствари средба со родителите кои бараат да се отвори Центар за ран детски развој за нивните дечиња на претшколска возраст во склоп на подрачното училиште. -Разговарав со мајките на деца ...

Read More »