Home / Tag Archives: гимнастичари

Tag Archives: гимнастичари

ФГСРМ годината ја заврши успешно

Во организација на ФГСРМ, во викендот што остана зад нас, во хотелот ,,Слив” во Виница, се одржа изборот на најдобрите гимнастичари и гимнастичарки за оваа година. Пред тоа Извршниот одбор ја одржа завршната седница за оваа година на која беше ...

Read More »