Home / Tag Archives: гинекологија

Tag Archives: гинекологија

Обновен и реконструиран Одделот за гинекологија и акушерство при Клиничката болница во Битола

Одделот за гинекологија и акушерство при Клиничката болница во Битола е комплетно обновен и реконструиран, и со тоа ќе се олесни неговото секојдневно функционирање, информираше на денешната прес-конференција раководството на болницата. –Изминатите месеци интензивно работевме нашиот Оддел за гинекологија и ...

Read More »