Don't Miss
Home / Tag Archives: годни

Tag Archives: годни

РК Пелистер заминува во историјата, на сцена Еурофарм Пелистер!?

                                По речиси 65 години од основањето ракометниот клуб Пелистер заминува во историјата.           Деновиве со согласност на Советот на општината  Битола сопственик на 75 од сто од акциите на РК Пелистер е ракометниот клуб Еурофарм Работник.           ...

Read More »