Home / Tag Archives: градона

Tag Archives: градона

В сабота свечено отворање на новата Зоолошка градина

По повеќемесечни активности, деновиве, конечно, завршија активностите за реконструкција на Зоолошката градина во Битола. Свеченото отворање на реконструираната Зоолошка градина, која доби целосно нов лик, ќе биде в сабота, со почеток во 11 часот, кога ќе се одржи голем музички ...

Read More »